نکاتی که هنگام خرید چکمه ایمنی باید در نظر بگیرید

خطرات مکانیکی عبارتند از ضربه، گیر کردن، خرد شدن، سوراخ شدن، سوراخ شدن، بریدگی و غیره.

این خطرات مختلف در اکثر مشاغل بسیار رایج است خطر سقوط اجسام و سوراخ شدن، به عنوان مثال، در سایت های ساختمانی بسیار وجود دارد خطرات پارگی یا خرد شدن در حرفه های حمل و نقل و لجستیک بسیار رایج است.

برای کاهش این خطرات، چکمه ایمنی نسوز به طور سیستماتیک مجهز به یک کلاهک محافظ است که در برابر ضربه با انرژی 200 ژول و در برابر له شدن در طول نیروی فشاری 1500 daN مقاوم است.

توجه داشته باشید که می توان محافظ های اضافی را به کفش ایمنی اضافه کرد به عنوان مثال، محافظت بیش از حد از استخوان های متاتارس یا محافظت از استخوان مالئول برای ضربه های جانبی روی این استخوان های بیرون زده کوچک بسیار دردناک.

چکمه ایمنی

با توجه به خطر سوراخ شدن، امروزه اکثر کفش های ایمنی مجهز به زیره ضد سوراخ هستند این مورد برای کفش ایمنی S1P و S3 است.

با توجه به خطر بریدگی و سایر آسیب های مکانیکی به کفش، کفش ایمنی را می توان در موادی طراحی کرد که در برابر سایش بسیار مقاوم هستند مانند چرم، میکروالیاف یا منسوجات بسیار جامد.

خطرات الکتریکی
به عنوان مثال، خطرات الکتریکی مربوط به محافظت در برابر تخلیه های الکترواستاتیک است.

هنگامی که ما در حال حرکت هستیم، بدن ما الکتریسیته ساکن ایجاد می کند که به هر جسم خارجی که با آن در تماس باشیم تخلیه می کند.

این تخلیه های الکترواستاتیک کوچک اغلب بسیار کوچک هستند، اما همچنان می توانند باعث آسیب هایی مانند آسیب رساندن به اجزای الکتریکی یا ایجاد آتش سوزی یا انفجار در خطرناک ترین محیط ها شوند.

در استاندارد EN ISO 20345 شرط اضافی “A” گواهی می دهد که کفش ایمنی “آنتی استاتیک” است، به این معنی که مقاومت الکتریکی آن بین 0.1 تا 1000 MΩ است.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.